Loading..

Апаратни процедури за лице

Водно дермабразио

Това е иновативен уред за почистване на лице, който замества класическата екстракция използвана до този момент.
Чрез специална дюза се осъществява вакуум в комбинация с воден поток с помощта на специален разтвор (с млечна силицилова киселина)според нуждите на кожата.

Прониквайки в дълбочина и същевременно отстраняват излишния себум, мъртвия слой клетки от епидермиса, комедони и всякакви нечистотии по кожата, като едновременно се свиват порите и кожата придобива изравнен тен.

Тази процедура е подходяща за всеки тип кожа и може да се прилага през всеки сезон. Няма възстановителен период. След процедурата кожата е почистена, без видими зачервявания и белези, освежена и хидратирана.

Ултразвуково почистване

Ултразвуковата шпатула, която се използва при тази процедура е изключително щадящ метод, при който се отстраняват повърхностни замърсявания, черни точки, пъпки, повърхностен рогов слой.

Ултразвукът генерира микро мехурчета, които провокират тъканите да синтезират колаген и еластин което от своя страна спомага изграждането на заздравен външен горен слой без наличието на кожни несъвършенства.

Кислородна мезотерапия

Какво представлява ...?

Кислородната мезотерапия се осъществява чрез струя пречистен кислород до 98%, в следствие на което количеството на кислородни молекули се повишава значително, което води до много бърз и мощен процес на регенарация и синтез на тъкани и клетки.

Кислородната струя извършва т.н. кислороден микро масаж, който стимулира кръвообращението и повишава способността за по добро абсорбиране на ампули и серуми. Кислородната струя изпълнява функцията на проводник на активни козметични средства (кислородно впръскване).

Процедури за лице - Пудра бюти бургас - студио за красота

Радиочестотен лифтинг за лице

Неинвазивен метод за подобряване структурата на кожата, използвайки се успешно както за лице така и за тяло. Попадайки в тялото радиочестотата загрява подкожните дермални слоеве до около 45 градуса, като стимулира фибробластите да произведат нов колаген и да се стегне вече отпусналия се, това подобрява овала и контура, фините линии и бръчици изчезват, кожата е видимо по млада и стегната.

Използва се при:

 • Стягане на овал и контури
 • Изглаждане на финни линии и бръчици
 • Подмладяване на кожата
 • Увеличаване количеството на колаген
 • При отоци, тъмни кръгове или бръчки в околоочната зона
 • При целулит и мастни натрупвания
Pudra beauty

ЗАПАЗИ ЧАС

Направи резервация за Апаратни процедури за лице в Pudra Beauty & Laser ROOM

  Recently Viewed
  Sorry, there are no products.

  Your Shopping cart

  Close