Loading..

Лазерна епилация

Какво представлява кавитацията?

Кавитацията или т.нар „безоперационна липосукция“ е неивазивен и безопасен метод за отслабване чрез редуциране на подкожните мазнини и премахване на целулит. Безболезнена процедура без след

ултразвукови вълни

При кавитацията се използват ултразвукови вълни с честота от 36 до 40 Кhz. Те проникват в кожата и образуват микромехурчета, които се пукат, разрушавайки мастните клетки на обработваната зона. След това, с помощта на лимфната и отделителната системи, вече разградените мазнини се изхвърлят от тялото. Метаболизмът в клетките се активира, което води до усилено разграждане на мазнините и оформяне на нови колагенови нишки.
вакум с радиочестота
Лифтинг

На кои зони най-често се прилага методът кавитация?

Този метод най-често се използва за намаляване обиколката в областта на:
·        Корема и ханша
·        Бедрата външна и вътре-на част
·        Ръцете
·        Областта под капачките на коленете

Pudra Beauty and Laser Room | Бургас

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ

Правят се общо 6 – 8 процедури – по 1 път седмично.
За добър и траен ефект препоръчително е процедурите да се съчетават с правилен хранителни режим и движение

СЪЧЕТАВАНЕ С ДРУГИ ПРОЦЕДУРИ

С всички познати методи на лимфен дренаж, както и радиочестотен лифтинг, който стяга и стимулира производството на колагена и бързо възстановява еластичността на отпуснатата кожа в зоната на изпразнените мастни депа.

СЪЧЕТАВАНЕ С ДРУГИ ПРОЦЕДУРИ

С всички познати методи на лимфен дренаж, както и радиочестотен лифтинг, който стяга и стимулира производството на колагена и бързо възстановява еластичността на отпуснатата кожа в зоната на изпразнените мастни депа.

Какво представлява лазерна липосукция?

  Лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им.

Това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Мастните триглицериди изтичат през разрушените клетъчни мембрани в междуклетъчното пространство, където те постепенно преминават чрез естествените метаболитни функции към лимфата, без да предизвикват вредни физиологични ефекти. 

Противопоказания: деца и подрастващи; високо кръвно налягане; злокачествено заболяване; бременност и кърмене; висока температура; сърдечни заболявания; менструален период; чернодробно заболяване (хепатит или цироза); епилепсия; наличие на метални импланти или пейсмейкър.

  • Вакум с радиочестота 
  • Радиочестотен лифтинг на тяло
Recently Viewed
Sorry, there are no products.

Your Shopping cart

Close