Loading..

Масажи

Професионални Масажи в PUDRA Beauty & Laser Room

Добре дошли в PUDRA Beauty & Laser Room, където се грижим за вашия уют и красота с най-високото качество на услуги. Нашата екип от опитни терапевти ви предлага разнообразие от масажи, специално предназначени за вашия комфорт и релакс.

Японски масаж Goyuki

Добре дошли в PUDRA Beauty & Laser Room, където се грижим за вашия уют и красота с най-високото качество на услуги. Нашата екип от опитни терапевти ви предлага разнообразие от масажи, специално предназначени за вашия комфорт и релакс.

Открийте изцяло ново ниво на релаксация с японския масаж Goyuki. Този антикварен метод комбинира изкуството на докосването с древни техники за хармония на енергийните потоци в тялото. Резултатът е усещане за изпълненост и покой.

Изразява се в подобряване жизнеността на кожата и обменните процеси.

 • Повишава тургора, изглажда фини бръчки,лифтира, повдига, подобрява еластичността и устойчивостта на кожата.
 • Засилва обменните процеси и трофиката.
 • По-добрият приток на кръв и хранителни вещества стимулира обмяната и храненето на кожата, тя става по-еластична, с по-добър тургор.
 • Подобряват се регенеративните процеси.
 • И не на последно място е истинско удоволствие и релакс. 
   

Класически масаж

Разтоварете напрежението и разнообразете своя ден с нашия класически масаж. Нашият опитен масажист ще използва различни техники, за да релаксира мускулите и подобри вашето общо физическо благополучие.

Релаксиращ масаж

Имате нужда от истинско избавяне от ежедневната стресова среда? Релаксиращият масаж в PUDRA е перфектният начин да се потопите в оазис на спокойствие и умиротворение. Опитайте го сега и почувствайте разликата.

Антицелулитен масаж

PUDRA Beauty & LASER ROOM, БУРГАС

Искате да подобрите текстурата на вашата кожа?

Нашият антицелулитен масаж цели натрупаните мазнини и стимулира кръвообращението, за да подобри външния вид на проблемните зони.

5 прични защо да посетите антицелулитен масаж:

 • Избавяне от Целулита: Антицелулитният масаж е ефективен метод за намаляване на видимостта на целулита. Той насърчава кръвообращението и премахва излишните течности, което помага да се подобри външният вид на кожата.
 • Стимулира Метаболизма: Масажът стимулира метаболизма и ускорява изгарянето на мазнините в проблемните зони. Това подпомага в борбата с излишните мазнини и подобрява тонуса на кожата.
 • Релаксация и Умиротворение: Антицелулитният масаж не само подобрява външния вид на кожата, но и осигурява уникално усещане за релаксация. Той намалява стреса и напрежението в мускулите.
 • Подобрява Лимфния Дренаж: Масажът помага за подобряване на лимфния дренаж, като премахва токсините и отпадъците от тъканите. Това води до по-здрава и свежа кожа.
 • Подобрява Самочувствието и Увереността: След редовни сесии с антицелулитен масаж, ще забележите подобрение във външния си вид, което ще повиши вашата увереност. По-здрава и гладка кожа има положителен ефект върху самочувствието ви.

Защо да изберете

PUDRA Beauty & Laser Room?

В PUDRA, ние се стремим към върховенство във всяко предлагано от нас изживяване. Нашите терапевти са професионалисти с богат опит и внимание към детайлите. Ние се грижим за вашето благополучие и вярваме, че красотата и релаксацията са ключът към хармония в живота.

Свържете се с нас днес и запазете вашия уникален момент на релаксация. Нека PUDRA Beauty & Laser Room бъде вашият предпочитан адрес за професионални масажи.

Pudra beauty

ЗАПАЗИ ЧАС

Направи резервация за МАСАЖ в Pudra Beauty & Laser ROOM

  Recently Viewed
  Sorry, there are no products.

  Your Shopping cart

  Close